nishiki aluminium road series
   
  Et aluminiumsstel er let og stærkt. Moderne fremstillingsmetoder og legeringer har muliggjort enorme fremskridt inden for produktionen af aluminiumsstel, og det er derfor et godt valg til såvel erfarne som uerfarne landevejscyklister.
 
Bagstellets powertrekant er et fast designelement på vores aluminiumsstel. Sadelstræberne møder sadelrøret under overrøret, hvilket minimerer bagtrekantens omfang til gavn for stivheden og kraftoverførslen. De slanke sadelstræbere bidrager derudover til komforten i kraft af deres gode dæmpende egenskaber.
 
Godstykkelsen på alu-rørene varierer. Ved samlingerne og stress-punkterne på stellet er godstykkelsen stor for maksimal styrke. På de øvrige sektioner er der sparret på materialet for at holde vægten nede og dæmpe vibrationerne. Resultatet er stærke, lette og komfortable stel.
 
De elegante glatte svejsninger giver Nishikis aluminiumsstel en flot og strømlinet finish. Den elegante kulfiberforgaffel sætter prikken over i’et og understreger cyklens eksklusivitet.
 
Justeringsskruerne til gearkablerne er lige ved hånden, så du kan fintune skiftene, mens du er på farten.
 
 
KOMPAKT GEAR Stor forklinge med 50 tænder og lille forklinge med 34 tænder giver den optimale gearing for langt de fleste cyklister. Med kompakt gear er der både fartressourcer til nedkørslen og lav nok udveksling til at klare selv de stejleste udfordringer.
 
POWER TRIANGLE Bagtrekanten i kompakt design lader sadelstræberne møde sadelrøret længere nede end overrøret. Den mindre trekant forbedrer kraftoverførslen, og de slanke sadelstræbere optimerer vibrationsdæmpningen til gavn for komforten.