nishiki carbon road series
   
  Nishikis kulfibercykler repræsenterer det ypperste på markedet. Det japanske begreb ”Ichiban”,  som betyder ”nummer et”, er nøgleordet i vores udviklingsteknologi, og med det begreb understreger vi, at hos Nishiki anvender vi de nyeste og mest avancerede teknologier, når vi udvikler rammer og komponenter til dig. Vi ønsker udelukkende at fremstille topprodukter i den bedste kvalitet. Vores kulfiber-rammer indeholder derfor en række avancerede tekniske løsninger, som du nyder godt af på hver eneste cykeltur.
 
Rørenes godstykkelse varierer alt afhængig af stellets størrelse.
 
På de mindre stel kan vi nøjes med at anvende mindre materiale og opnå de samme tekniske egenskaber som på de større rammer, hvor der er behov for lidt tykkere rør. På denne måde sikrer vi, at alle ryttere – uanset størrelse - får den samme gode køreoplevelse på vores stel.
 
stelgeometrien er desuden tilpasset, således at kørestillingen bliver sporty uden at være ubehagelig.
 
Krankboks med PRESSFIT BB86 dimensioner sikrer effektiv kraftoverførsel. Oversize-diameteren på 86 mm er stivere og mere robust end en standard-68-millimeter krankboks. Lejerne passer direkte i stellet uden brug af adaptere.
 
 
DROPOUTS Limited Carbon-modellen er udstyret med hule og helstøbte dropouts. Det reducerer vægten til et minimum. 
 
KONISK KRONRØR Krønrets diameter vokser fra 1 1/8 ” i toppen til 1 1/2” i bunden. Det sparer vægt i toppen og giver stivhed i bunden.