Elcykler
- Smarte, praktiske og ekstremt effektive

Nishikis elcykler er udstyret med kraftkulde elmotorer, der giver det ekstra skub op ad bakken og lidt mere ”medvind” på landevejen. Med en Nishiki elcykel kan du trygt lade bilen stå i garagen. Elmotoren gør, at det er let overskueligt at cykle lange og hårde distancer, og at du undgår at møde svedigt frem på arbejde. På trods af at elcykler generelt vejer mere end almindelige cykler, så fastholder Nishikis elcykler en let og sporty følelse på grund af den ekstra assistance. De SKAL bare opleves!

Den helt nye Nishiki Pro SLE

En højteknologisk elcykel der er skabt til hverdag og fritid. Pro SLE er pakket med masser af kvalitetskomponenter, som sikrer en køreglæde, du aldrig har oplevet før.

  • Yamaha elsystem
  • E-Hybrid stel
  • Sporty egenskaber
  • Brede dæk
  • Dansk design
  • og meget mere!

Dame

Gør dagligdagen lettere

Nishiki elcykler til damer er praktiske og friske cykler til hverdag og fritid. De er fyldt med sporty funktioner og komfortelementer såsom en let foroverbøjet kørestilling og blød affjedring, som sikrer køreglæde på højeste niveau.

Se modellerne

Herre

Klarer enhver opgave

Nishiki elcykler til herrer er rå og hurtige cykler til hverdag og fritid. De har et centralt fokus på funktionalitet og ydeevne. Samtidig har de diskret placerede batterier, som sikrer sporty design, der kombineret med komfort og effektivitet, skaber de perfekte herre-elcykler.

Se modellerne

Yamaha elsystem

Mange af vores elcykler er udstyret med et elsystem fra japanske Yamaha

Lær mere om Yamaha

Promovec elsystem

Mange af vores elcykler er udstyret med et elsystem fra danske Promovec

Lær mere om Promovec

Elcykelbrochure

Kæmpe sortiment af elcykler

Se og læs meget mere om Nishikis- og HF Christiansens store udvalg af elcykler. I brochuren finder du · Hele HF Christiansens elcykelsortiment · Alt om elcyklernes specifikationer · Gode råd til køb af en elcykel og meget mere!

Se brochuren