Gravel & Landevej
- Præstationsdygtige cykler til motionisten der bare elsker at cykle

Gravel er én af tidens mest populære kategorier i cykelverdenen. Er du vild med høj hastighed og sætter pris på aggressive racercykel-egenskaber såsom et stivt stel og gedebukkestyr, men godt kan lide en afstikker på de nærtliggende grusstier, er de nye Gravel ideelle til dig. Et let og aerodynamisk stel kombineret med offroad egenskaber i form af bl.a. brede dæk, gør Gravel ideel til dig med alsidige behov, om det gælder hverdag eller fritid.

Hvis du i stedet er til en helt autentisk racercykeloplevelse med fuld fart på asfalten, om det er på landevejen eller gennem byen, så er Nishiki landevejscykler lige noget for dig. Den klassiske kategori "racercykel" går nemlig aldrig af mode. Et superlet stel kombineret med velovervejede komponenter såsom en hurtig og effektiv geargruppe, letrullende dæk og meget andet, er det, der definerer Nishiki landevejscykler.

Gravel

Spontane & effektive

Nishiki Gravel er allround og letkørende cykler til den entusiastiske rytter. Kombinationen af et racerstel og brede dæk betyder, at du kan presse dig selv til det yderste, om du kører i byen, på landevejen eller endda på sporet.

Se Gravel

Landevej

Rejsen starter her

Nishiki landevejscykler er skabt til dig, der går med en drøm om at få sin første racercykel, eller bare vil have en solid og hurtig racer til landevejen.

Se Landevej