Hybrid
- Frihed til den spontane cyklist

Hybridcykler kombinerer de bedste kvaliteter fra to genrer. Stelgeometrien på en Nishiki cykel kan være hentet fra en racercykel, og styret kan være hentet fra en citybike. Omvendt kan en sportscykel møde de bedste kvaliteter fra en mountainbike, der samlet set giver ejeren en hybridcykel. Nishiki hybridcykler skaber frihed for den spontane cyklist, og gør det muligt at finde en cykel efter præcis dine behov.

Hybrid findes i et bredt udvalg af både farver og udstyrsvarianter, så du altid kan finde en cykel efter dine behov.

Dame

Lette og stilrene

Smarte og lette damecykler til dig der værdsætter en lækker cykeloplevelse. Damecyklernes rammer er specielt optimerede til et højt niveau af ydeevne uden at gå på kompromis med komfortegenskaber såsom behagelig af- og påstigning. Der findes altid en hybridcykel, der kan opfylde netop dine behov, uanset om det gælder cykling gennem by, landevej, offroad eller en kombination af det hele.

Se modellerne

Herre

Smarte og effektive

Stive og lette herrecykler til dig der værdsætter en lækker cykeloplevelse. De velovervejede rammer giver rig mulighed for at presse cyklerne til det yderste uden at give kald på komforten. Der findes altid en hybridcykel, der kan opfylde netop dine behov, uanset om det gælder cykling gennem by, landevej, offroad eller en kombination af det hele.

Se modellerne

Et udpluk af serierne