Lær mere om Nishiki

Kernen i Nishikis design-filosofi er at skabe værdi for ejeren af en Nishiki cykel ved at finde de bedste kvaliteter og forene dem i vores cykler, så de kan matche ethvert behov. Der er fokus på kvalitet, funktionalitet, komfort og design. Hos Nishiki forstår vi, at vores kunder ikke kun har ét behov, når det kommer til deres cykel.

Mange bruger deres cykler, ikke kun som transportmiddel til arbejde og skole, men også i deres fritid ude i skoven og på landevejen. Derfor er det vigtigt for os at kunne levere en vare, der imødekommer netop de behov kunden har, uden at skulle gå på kompromis. Det er blandt andet derfor, vi har skabt hybridcyklerne, der design og funktionsmæssigt møder to verdener. Vores kunders behov er i højsæde, og derfor kan vores cykler mere end bare at køre fra a til b.

 

En del af Danmarks største cykelunivers

Nishiki er en del af Danmarks største producent af cykler, HF Christiansen, som bl.a. også producerer mærkerne AvenueBike by Gubi, Centurion, MBK, Principia, Raleigh og Winther. Se mere på www.hfchristiansen.dk.